Stjernetegn – læs og lær alt om stjernetegn

Igennem flere år har flere og flere interesseret sig for stjernetegn. Læren om stjernetegn, horoskoper og astrologi er blevet meget mere populært en nogensinde før, hvilket ikke er særlig underligt. For sætter man sig bare lidt mere ind i astrologi og stjernetegn, finder man hurtigt ud af, at det er meget interessant samt der kan kobles mange sjove teorier og historier til hver enkelt stjernetegn.

I denne artikel kan du blive meget klogere på dit stjernetegn. Hvad kendetegner hver enkelt stjernetegn? Hvem passer netop dit stjernetegn bedst sammen med?

Er du fisk, skytte, vægt eller krebs? Uanset om du er en af de fire stjernetegn eller en af de otte andre, så kan du her på siden finde alt, hvad der er værd at vide om netop dit stjernetegn.

Hvad er et stjernetegn?

Ligesom der er 12 måneder, er der også 12 stjernetegn i den astrologi, der bliver brugt i vesten. Men i stedet for at ligge fra starten den første dag til den sidste dag i måneden, så ligger stjernetegnene derimod lidt forskudt af månederne.

Alle har et stjernetegn, som bliver givet ud fra solens standpunkt, i forhold til hvilken måned og dato den enkelte person er født i. Stjernetegnet er et symbol på den inderste kerne i hvert enkelt menneske, og det kan i princippet fortælle meget mere om et menneske, end man lige regner med.

Stjernetegnet er styret af solens placering. Men dette er blot en af de mange faktorer, som har indflydelse på den enkeltes stjernetegn. Det er til gengæld den mest dominerende, når man snakker stjernetegn.

Hvor stammer stjernetegn fra?

Man kender til stjernetegn fra mange forskellige kulturer som både Asien, Indien og Mellemøsten. De første klare beviser på brug af astrologi stammer fra år 3000 før Kristus. Den gang brugte man mest astrologien til at bestemme, hvornår det var mest frugtbart at så afgrøder på marken, eller hvornår man skulle gå i krig mod nabolandet.

Stjernerne blev derudover også brugt til at vejlede familier i, hvornår det var bedst at holde bryllup, for at få et lykkeligt og holdbart ægteskab.

Hvilke stjernetegn findes der?

Der findes i alt 12 stjernetegn, hvor den første er Vædderen selvom tegnet først starter i marts.

Du kan se alle de 12 stjernetegn her:

 • Vædder                         21. marts – 20. april
 • Tyr                                    21. april – 21. maj
 • Tvilling                            22. maj – 21. juni
 • Krebs                              22. juni – 22. juli
 • Løve                                23. juli – 23. august
 • Jomfru                            24. august – 23. september
 • Vægt                               24. september – 23. oktober
 • Skorpion                        24. oktober – 22. november
 • Skytte                             23. november – 21. december
 • Stenbuk                         22. december – 20. januar
 • Vandmand                    21. januar – 18. februar
 • Fisk                                  19. februar – 20. marts

Vædder stjernetegn 21. marts – 20. april

Element: Ild

Skæbne planet: Mars

Symbol: Vædderen

Sten: Diamant

Vædderens skjulte ønske: At vise vejen for andre

Vædderen har gennemslagskraft og viljestyrke. Den er modig og fyldt med energi, og den går gerne forrest i flokken, samtidig med at den er god til at få sat gang i ting.

Vædderen er et konkurrencemenneske. Den ved hvad den vil, tager initiativ og er handlingsorienteret. Til gengæld er den ikke så tålmodig.

Er vædderen i selskab med folk, som måske er lidt følsomme, risikerer den at træde dem over tæerne ved at være meget direkte. Til gengæld bliver der sat stor pris på vædder stjernetegnets karaktertræk på arbejdsmarkedet. Den er nemlig fremme i skoene og en smule egoistisk, hvilket er godt, hvis man skal klare sig. Det kan dog også virke en smule skræmmende på det modsatte køn.

Vædderen er en lidenskabelig elsker, og med et stærkt begær. Vædderen er trofast i sit ægteskab, men også hurtig i skilsmissen.

Hvem passer vædderen godt sammen med?

Vædderen passer godt sammen med andre ildtegn som løven og skytten, samt med lufttegnene tvillingerne, vægten og vandmanden.

Tyr stjernetegn 21. april – 21. maj

Element: Jord

Skæbne planet: Venus

Symbol: Tyren

Sten: Karneol

Tyrens skjulte ønske: At have et lykkeligt og sikkert liv/ægteskab

Tyren er sjælelige individer, hvor tankerne aldrig står stille. Tyren er en rolig og afbalanceret person, som ikke lader sig ophidse så let. Den er tålmodig, robust og vedholdende. Samtidig er tyren en tryghedsperson, som godt kan lide at tingene er som de plejer. Pludselige forandringer kan den have svært ved. Med sin rolige personlighed, har tyren nemt ved at lægge ro på i hektiske situationer og den er i det hele taget let at berolige, når bølgerne for eksempel går højt. Tyren kaster sig sjældent ud i nye ting uden at være sikker på, at den kan klare det. Tyren er meget lidt spontan i forhold til nogle af de andre stjernetegn.

Tyren er sanselig, i god kontakt med sin krop og generelt en god livsnyder. Den elsker rejser, kvalitet og god mad.

De fleste tyre hader forandringer, fordi det tager dem ud af deres vante rytme og dermed forhindrer at gøre det, som de er vant til.

Når det kommer til kærlighed, betragtes tyren som yderst sensuelle væsner. Mennesker som er ført i tyrens tegn, er i god kontakt med de personlige og fysiske sanser. Dermed er alle fornøjelser forbundet med, hvad de kan se, røre, lugte og smage.

Hvem passer Tyren godt sammen med?

Tyren passer godt sammen med andre jordtegn – jomfruen og stenbukken – samt med vandtegnene krebsen, skorpionen og fisken.

Tvilling stjernetegn 22. maj – 21. juni

Element: Luft

Skæbne planet: Merkur

Symbol: De to tvillinger

Sten: Topas

Tvillingens skjulte ønske: At være foran alle andre

Som tegnet antyder, så har stjernetegnet tvillingen en dobbelthed i sin natur. Dette giver udtryk ved, at den ofte ønsker sig to af alting. Den kan derfor være svær at blive klog på, da tvillingen ofte skifter mellem to identiteter.

Tvillingen er fleksibel og nysgerrig af sind. Den kan godt lide at vide lidt om alting, men ikke for meget om et bestemt emne. Den elsker at være opdateret om alt hvad der foregår. De læser gerne avis og ser nyheder. Grundet deres nysgerrighed har tvillingerne en stor og bred viden, samtidig med at de er gode debattører og er skarpe i replikken.

Tvillingernes type er livlig og åbenmundet. De er meget sociale og har brug for en stor kontakt til andre mennesker. De har det bedst med at være sammen med andre frem for at være alene. En tvilling har let ved at blive begejstret, og bliver hurtigt fanget af nye ting. Derfor har de ofte mange jern i ilden.

Tvillinger bliver ofte misundt af andre for sine mange talenter. Tvillinger er ofte gode til at tjene mange penge i en fart, men er til gengæld også lige så gode til at bruge dem igen. De elsker eventyr og spænding og er altid klar på en skarp debat.

Følelsesmæssigt kan tvillingen ofte være en smule overfladisk og de vægter ømhed højere end erotik. Tvillingens partner vil finde det svært at komme ind til tvillingens følelser.

Hvem passer tvillingerne godt sammen med?

Tvillingerne passer godt sammen med andre lufttegn som vægten og vandmanden, samt med ildtegnene vædderen, løven og skytten.

Krebs stjernetegn 22. juni – 22. juli

Element: Vand

Skæbne planet: Månen

Symbol: Krabbe

Sten: Månesten

Krebsens skjulte ønske: At føle sig tryg

Krebsen er følsom, og den elsker sin familie og familiemæssige værdier. De kan godt lide traditioner og højtider. Krebse er sensitive, men kan på overfladen godt virke lidt reserverede, men når man først kommer tæt på dem, er de enorm følsomme.

Kærlighed og romantik betyder mere end noget andet for dem som er født i dette stjernetegn. Krebsen er ikke nærig med kærlighed og ømhed overfor sin partner, og de lægger stor vægt på troskab fra både sin egen og fra sin partners side.

Krebsen er fascinerende, mystisk og stimulerende. De er en af de mest magiske af alle 12 stjernetegn. Når først deres magi har nået dig, er de nogle af de mest trofaste livsledsagere eller venner, og de vil gøre alt for at deres nærmeste har det godt.

Hvem passer krebsen godt sammen med?

Krebsen passer godt sammen med andre vandtegn som skorpionen og fiskene, samt med jordtegnene tyren, jomfruen og stenbukken.

Løve stjernetegn 23. juli – 23. august

Element: Ild

Skæbne planet: Solen

Symbol: Løve

Sten: Diamant

Løvens skjulte ønske: At være en stjerne

Som født i løvens tegn overskygger kærlighed alt andet. Løver er født heldige, den er stærk, selvbevidst og stilfuld. Den kan lide at være i centrum, og bryder sig ikke om at blive overset, hvilket også sker meget sjældent. Løven kan lide at blive anerkendt og få ros, og får den det, kan man få løven til næsten hvad som helst. Udover at det kan virke overvældende at løven er så selvcentreret, så er løven typisk også meget varme og åbne mennesker.

Løven har en stærk personlighed og lader sin varme strømme frit ud over sine omgivelser. Den ejer en stor selvstændighed, og vil langt hellere lede end lade sig lede af andre.

Løver er til fest, musik og farver, og er sjældent den der tager først hjem fra en fest. De har ofte en stor humoristisk sans, de er kreative og kan generelt godt lide at sætte deres eget præg på tingene.  Man føler sig elsket i nærheden af en løve.

Løven forpligter sig i et forhold, og de er fuldstændig helliget deres faste partner og er trofast. Skulle en løve blive svigtet eller deres tillid blive brudt, tilgiver eller glemmer de aldrig.

Hvem passer løven godt sammen med?

En løve passer godt sammen med andre ildtegn som vædderen og skytten, samt med lufttegnene tvillingerne, vægten og vandmanden.

Jomfru stjernetegn 24. august – 23. september

Element: Jord

Skæbne planet: Merkur

Symbol: Jomfru

Sten: Smaragd

Jomfruens skjulte ønske: At elske og at blive elsket

Jomfruen har orden i sagerne og er altid velforberedt. Den har ordenssans, og selvom en jomfru også kan rode og miste overblikket, så har den altid styr på ned til mindste detalje. Jomfruen går op i god hygiejne, og der skal derfor være rent og pænt.

Jomfruer kan til tider være kritiske overfor andre menneske, men trods det er de også meget hjælpsomme. Er der brug for én, så står jomfruen altid klar til at hjælpe. Den er ikke bange for at tage fat og har en høj arbejdsmoral.

Jomfruen viser stor omsorg for sin partner og sine nærmeste. En jomfru kan være svær at erobre, men er det først sket, vil den være en stabil og trofast partner. Jomfruen er ikke så romantisk anlagt og kan have svært ved at vise sin fulde kærlighed med ord, så ofte udtrykkes dette i gaver og opmærksomhed.

En person født i jomfruens tegn kan du altid stole på.

Hvem passer jomfruen godt sammen med?

En person født i jomfruens tegn passer godt sammen med andre jordtegn som tyren og stenbukken, samt med vandtegnene krebsen, skorpionen og fiskene.

Vægt stjernetegn 24. september – 23. oktober

Element: Luft

Skæbne planet: Venus

Symbol: Vægten

Sten: Lapis Lazuli

Vægtens skjulte ønske: At leve et ukompliceret og nemt liv

Vægten er venlig, imødekommende, charmerende, social og meget interesseret i andre mennesker end bare sig selv. Den ønsker at skabe balance, og vil gerne have at alle har det godt. Vægten er ham eller hende med de pæne manerer og er af natur meget udadvendt. Vægten kan godt lide nære relationer, og spejler sig i andre mennesker.                     

Vægten hader konflikter, men trods det ender den ofte med at skulle redde trådene, hvis andre er uvenner eller der er opstået konfliktsituationer. Fordi den er så konfliktsky, er personer som er født i vægtens tegn ikke særlig gode til at sige fra, og kan derfor næsten blive for venlig.

Mange vægte drømmer om at finde prinsen eller prinsessen fra deres drømme. De søger det harmoniske forhold og vil hverken styre eller lade sig styre af sin partner. Vægten har tendens til at vælge partner for hurtigt, men vil ofte sidde fast i forholdet, da de ikke bryder sig om det der kan ligge i et brud.

Når man er i selskab med en fra vægtens tegn, har man en tilpas følelse og en følelse af at en vægt godt kan lide en, og at man er noget helt særligt.

Hvem passer vægten godt sammen med?

Vægten passer godt sammen med andre lufttegn som tvillingerne og vandmanden samt med ildtegnene vædderen, løven og skytten.

Skorpion stjernetegn 24. oktober – 22. november

Element: Vand

Skæbne planet: Pluto

Symbol: Skorpionen

Sten: Granat

Skorpionens skjulte ønske: At triumfere

Skorpioner er intense, lidenskabelige og dramatiske. De lader sig ofte styre af deres følelser og sanser. En skorpion kan virke hemmelighedsfuld og den har samtidig en stærk udstråling og et fast og intenst blik. At komme til bunds i skorpionens dybeste personlighed er ikke altid nemt. Heller ikke for dem der står skorpionen nær. Man kan leve med en skorpion i mange år uden at lære personen ordentligt at kende. Ofte bliver alt omkring en skorpion hemmeligt.

Skorpionen kan have en seksuel og tiltrækkende udstråling. Deres øjne udstråler ofte en masse følelser, som kan være svært at sætte ord på.

Det kan være svært at blive ægte venner med en skorpion, da de er bange for at åbne sig. Under den stærke udstråling, som de viser, er de nemlig meget følsomme og holder folk lidt på afstand. Skorpionen er bange for at blive skuffet og blive såret, så det kræver en enorm tillid at komme tæt på dem. Kommer du først helt tæt på, får du et virkelig stærkt og nært venskab med en skorpion.

Hvem passer skorpionen godt sammen med?

Skorpionen passer godt sammen med andre vandtegn som krebsen og vægten. Derudover passer de godt sammen med jordtegnene tyren, jomfruen og stenbukken.

Skytte stjernetegn 23. november – 21. december

Element: Ild

Skæbne planet: Jupiter

Symbol: Skytten

Sten: Turkis

Skyttens skjulte ønske: At gøre en forskel for sine omgivelser og omverdenen

Personer som er født i skyttens tegn, er legesyge, intellektuelle og optimistiske og tager derfor ikke tilværelsen alt for alvorligt. Skytten elsker eventyr og sætter stor pris på deres frihed og kræver plads omkring sig. Skytten har det bedst med at være i bevægelse og udforsker gerne nye kulturer og nye ideer. Mange skytter er tiltrukket af et arbejde der har forbindelse med rejser og udendørs arbejde. Skytten har et positivt og optimistisk livssyn, udstråler overskud og spreder glæde og godt humør omkring sig.

Som person er skytten sjældent blege for at være direkte, hvilket gør, at de overfor andre kan virke overlegen og bedrevidende. På trods af det er skytten et åbent og kærligt menneske, som har stor interesse overfor andre. Med dens nysgerrighed har udforsker skytten gerne andre kulturer, religioner, natur og mennesker.

Skytten er meget åben overfor sin partner. Selvom de kan virke følelsesmæssigt overfladisk tager en skytte meget hensyn til sin partner. Som partner til en skytte kan der ofte opstå jalousi fra partnerens side, da en skytte ikke kan ”ejes”.

Hvem passer skytten godt sammen med?

Skytten passer godt sammen med andre ildtegn som vædderen og løven samt med lufttegnene tvillingerne, vægten og vandmanden.

Stenbuk stjernetegn 22. december – 20. januar

Element: Jord

Skæbne planet: Saturn

Symbol: Stenbukken

Sten: Onyx

Stenbukkens skjulte ønske: At blive beundret og værdsat af familie og venner

Som person er en stenbuk en fornuftig, ambitiøs, målrettet og hårdtarbejdende type. Stenbukken har brug for struktur og har det det ikke godt med de impulsive beslutninger. Derfor planlægger stenbukken ofte længere frem i tiden, og lever ikke fra dag til dag.

Stenbukken kan virke kedelig og lidt for seriøse, men til gengæld har de gode lederegenskaber. Uanset hvilken opgave man stiller dem, vil det lykkes stenbukken at løse den – de giver nemlig ikke så let op.

Mange ser op til stenbukken, da den har styr på tingene. Stenbukken påtager sig gerne meget ansvar.

De mest motiverende faktorer i stenbukkens liv er succes, penge, status, autoritet og kærlighed.

Hvem passer stenbukken godt sammen med?

Stenbukken passer særligt godt sammen med andre jordtegn, tyren og jomfruen, samt ved vandtegnene, krebsen, skorpionen og fiskene.

Vandmand stjernetegn 21. januar – 18. februar

Element: Luft

Skæbne planet: Uranus

Symbol: Vandbæreren

Sten: Bjergkrystal

Vandmandens skjulte ønske: At være unik og original

Vandmanden er utraditionel, rebelsk og ønsker deres frihed. Personer født i vandmandens tegn kan godt virke lidt provokerende i deres fremtræden overfor andre mennesker. De går helst deres egne veje og de hader, hvis andre blander sig. Sker dette hvor nogen begynder at begrænse deres frihed, går de den anden vej. Vandmænd er sociale og gode til at samarbejde. De sætter stor pris på et godt fællesskab og at alle er ligeværdige.

Vandmanden er ikke så meget til det traditionelle familieliv med villa, vovse og Volvo, da de har det bedst med at have deres frihed. Men trods det sætter vandmanden stor pris på sin partner, og elsker at overraske og finde på skøre og sjove ting.

Hvem passer vandmanden godt sammen med?

Personer født i vandmandens tegn passer godt sammen med andre lufttegn, tvillingerne og vægten, samt med ildtegnene, vædderen, løven og skytten.

Fisk stjernetegn 19. februar – 20. marts

Element: Vand

Skæbne planet: Neptun

Symbol: Fisken

Sten: Ametyst

Fiskens skjulte ønske: At gøre drømme og fantasier til virkelighed

Fisken er en sensitiv, romantisk og fantasifuld type. Den har let ved at blive rørt, og nemt ved at blive føle sympati overfor andre som har det svært. Det kan dog være svært for personer, som er født i fiskens tegn at skelne mellem egne og andres følelser og smerte.

Har man brug for en person, hvor man kan både græde og grine, så er fisken godt selskab. Den lever sig nemlig fuldkommen ind i andres følelser.

Personer født i fiskens tegn kan godt virke lidt forvirret, kaotisk og rodet, da den lever fra dag til dag. Den har ikke behov for at have alting planlagt, og har det fint med at tage tingene, som de kommer. Det kan derfor godt virke lidt ustruktureret at være i selskab med en fisk.

Fisken er en god elsker og besidder mange positive egenskaber. Alligevel er den dog tilbageholdende med at engagere sig alt for dybt i længerevarende forhold.

Hvem passer fisken godt sammen med?

Fiskene passer godt sammen med de andre vandtegn, skorpionen og krebsen, samt med jordtegnene, tyren, stenbukken og jomfruen.

Hvordan bestemmes dit stjernetegn?

Set fra Jorden, ser det ud som om, at solen bevæger sig i en stor rund cirkel rundt om os. Den cirkel som solen på den måde syner på himlen, kaldes ekliptika, og det er den cirkel, som man i astrologien deler op i de 12 stjernetegn, som vi kender.

På den måde kan man sige, at hvert stjernetegn har 30 grader af en cirkel på 360 grader. Det stjernetegn som du har, bliver bestemt ud fra hvor på ekliptika solen var, da du blev født.

Stjernetegn kaldes i astrologien også for soltegn, og det skyldes, at stjernetegnene er bestemt af solens tilsyneladende omgang rund om jorden. Dit stjernetegn er altså derfor også dit soltegn.

Hvert år ved forårsjævndøgn, hvor solen passerer jordens ækvator, starter Vædderens stjernetegn. Vædderen er det første af de 12 stjernetegn.

Hvad betyder ascendanten i dit horoskop?

Selve ascendanttegnene er de samme som de tolv stjernetegn: Vædder, Tyr, Tvilling, Krebs, Løve, Jomfru, Vægt, Skorpion, Skytte, Stenbuk, Vandmand og Fisk. Hvor dit stjernetegn afhænger af solens placering i forhold til de tolv stjernebilleder, så bestemmes din ascendant i stedet ud fra det punkt i dyrekredsen, som stiger op i den østlige horisont når man bliver født. Hvis man er født ved solopgang, er ascendanten derfor det samme som soltegnet. Ascendanten skifter ca. hver anden time i løbet af dagen. Man skal derfor kende sit fødselstidspunkt og bruge en udregner for at finde ascendanten.

Ascendanten kan altså kort sagt beskrives som det førstehåndsindtryk, som man giver, når man møder nye mennesker. Det er også den karakter, som man føler sig mest tryg ved at vise andre. Det er måden man gør ting på, og den beskriver samtidig også vores forhold til vores krop og vores udseende.

Nogle gange har man samme ascendant som end soltegn. Her vil der så være en meget klar og tydelig sammenhæng, mellem det vi viser, og det vi selv identificerer os som. Andre gange vil ascendanten stå i et tegn, der er meget anderledes i forhold til soltegnet, og i det tilfælde kan ascendanten fungere mere som en facade.

Hvad betyder så din ascendant?

Ascendanten er altså den maske, som vi har på. Den er det rollespil, vi spiller og det image, som vi gerne vil, skal være vores kendetegn udadtil.

I horoskopet er ascendanten derfor det mest personlige punkt, som afhænger helt præcis af det tidspunkt, som vi bliver født på. Ganske få minutter efter har ascendanten flyttet sig, og kan indtage en ny og anderledes stilling til resten af horoskopet. Hvor planeterne med hver deres hastighed bevæger sig rundt i dyrekredsen, varierende fra mange år til få dage, så er ascendantens bevægelse hurtigere. I løbet af blot et døgn har alle 12 stjernetegn passeret den. Det er derfor vigtigt med et pålideligt fødselstidspunkt, da man på den måde kan fastslå den eksakte position for ascendanten.

Hvad betyder Ascendanten så for dig? Og hvad står den for? Ascendanten viser hen til vores ydre, synlige fremtoning, hvordan vi fremstår, og hvad de andre får at se. Det er som vores dørskilt, der siger noget om, hvem vi er, men bestemt ikke viser hvad der gemmer sig inde bag døren. Det er etiketten på dåsen, medens indholdet, det vi dybest set er ses afspejlet i Solen som er vores indre kerne. Men Ascendanten er den port der åbner ind til os, den vej man skal for at finde frem til mennesket indeni.

Den er derfor et vigtigt bindeled fra den ydre verden til den indre, det er her vi har mulighed for at gå ud og møde verden. Ofte kan man gætte folks Ascendanttegn medens det straks er sværere med Soltegnet.

Slangebæreren – det 13. stjernetegn

Som bekendt har det altid heddet sig, at der findes 12 stjernetegn. Men der findes faktisk et trettende stjernetegn, der kaldes slangebæreren eller slangeholderen. Ifølge Wikipedia har jorden rykket sig i forhold til solen, siden man for 3000 år siden fordelte de 12 stjernetegn på årets 12 perioder, hvori stjernetegnene ligger. Der er derfor et 13 stjernebillede, som har placeret sig i solens bane, og der er skabt et mellemrum på flere dage, hvilket giver plads til stjernetegnet Slangebæreren. Ændringen er dog ikke officiel, men blot en afspejling af solen, jorden og stjernernes placering i forhold til for 3000 år siden.

Slangebæreren knytter sig til perioden 30. november til 17. december og er et gammelt stjernebillede, som babylonierne oprindeligt brugte.

Hvilket dyr er du ud fra det kinesiske stjernetegn?

Astrologi er også noget som rigtig mange kinesere bruger. Nogle arbejdsgivere i Kina, ansætter sågar nye medarbejdere på baggrund af folks horoskop.

I kinesisk astrologi er man ikke Løve eller Jomfru, men snarere en abe eller en hane. Og i stedet for den 12 måneders cyklus, som vestlig astrologi gør brug af, bruger man i kinesisk astrologi en 12 års cyklus, og man har 12 forskellige dyretegn.

Disse 12 dyretegn er opdelt i 4 grupper med 3 dyr i hver. Personer der for eksempel tilhører samme dyregruppe, vil ifølge kinesisk astrologi være i harmoni med hinanden.

De 12 dyr i kinesisk astrologi:

 • Rotte                               (Personer født i år: 2020, 2008, 1996, 1984, 1972 og 1960)
 • Okse                                (Personer født i år: 2009, 1997, 1985, 1973 og 1961)
 • Tiger                                (Personer født i år: 2010, 1998, 1986, 1974 og 1962)
 • Hare                                (Personer født i år: 2011, 1999, 1987, 1975 og 1963)
 • Drage                              (Personer født i år: 2012, 2000, 1988, 1976 og 1964)
 • Slange                             (Personer født i år: 2013, 2001, 1989, 1977 og 1965)
 • Hest                                 (Personer født i år: 2014, 2002, 1990, 1978 og 1966)
 • Ged                                 (Personer født i år: 2015, 2003, 1991, 1979 og 1967)
 • Abe                                  (Personer født i år: 2016, 2004, 1992, 1980 og 1968)
 • Hane                               (Personer født i år: 2017, 2005, 1993, 1981 og 1969)
 • Hund                               (Personer født i år: 2018, 2006, 1994, 1982 og 1970)
 • Gris                                  (Personer født i år: 2019, 2007, 1995, 1983 og 1971)

Stjernetegnssmykker

Flere butikker på nettet sælger stjernetegnssmykker. Se udvalget hos Pilgrim her (reklamelink).

Related Articles

Mest populære

Seneste artikler