Spisebordsstole med armlæn

smarte spisebordsstole med armlæn

Valget af den optimale spisebordsstol giver tiltrængt komfort i hverdagen og fuldender spisebordsindretningen. Armlænet indrammer stolen og gør, at du kan sidde mere afslappet og tilbagelænet. Den giver kroppen støtte, så du bedre kan slappe af og nyde måltider alene eller i selskab med familie og venner.

Du kan få spisebordsstole med armlæn i læder, kunststof eller velour. De kommer i matchende sæts eller udgaver i forskellige farver. Her giver vi en hurtig guide til designs oge materialer, og vi introducerer dig for nogle af de smukkeste og ergonomisk mest behagelige modeller på markedet lige nu.

Vores 10 favoritter

Dine nye spisebordsstole med armlæn skal selvfølgelig matche dit spisebord. Her kommer udvalgte sæts, så du kan finde den perfekte stil til en konkurrencedygtig pris!

Flot sort Hype spisebordsstol

Flot sort Hype spisebordsstol

Som navnet antyder er dette sæt populært. Designet er i klassisk sort læder, som emmer af stil. Benene er fremstillet i sortlakeret metal, som matcher. Denne spisebordsstol med armlæn er lige så behagelig at sidde i, som den ser ud til. Den lette bue gør, at du sidder ret op samtidig med, at du kan læne dig tilbage. Modellen fås også i en grå variant. Selve armlænet er integreret i stolens form, så looket er enkelt.

Uanset hvilken type spisebord du har, så passer den sorte farve til alt. Kunstlæder har den fordel, at det er nemmere at rengøre end ægte læder. Du skal ikke være bange for at spilde under middagsmaden – stolen skal nok holde sig flot! Hype stolen er vintage og smagfuld.

 • Sæde i kunstlæder.
 • Sort eller grå.
 • Ben i sortlakeret metal.

&Tradition spisebordsstol med armlæn

&Tradition spisebordsstol med armlæn

Søger du en spisebordsstol i nordisk look, som har kant? Sami Kallio designede denne specielle In Between stol i 2013 for &Tradition. Serien rummer både spisebordsstole med armlæn og spiseborde. Stolens stel er lavet i sortlakeret eg, mens sædet er i mørkegråt stof. Visuelt ser stolen kunstfærdig ud, men den er samtidig både solid og robust. Ryglænet snor sig hele vejen rundt og bliver automatisk til to støttende armlæn.

Armlænene er i en højde på 70 centimeter. Denne In Between stol passer perfekt i det skandinaviske hjem med rene linjer. Den kan blende ind i eller stå i kontrast til de andre møblers farver. Uanset om du har træbord, laminat eller marmor, så vil stolen her passe godt.

 • Sæde i mørkegråt stof.
 • Grå/sort.
 • Stel i sortlakeret eg.

Cognac farvet Vipp spisebordsstol med armlæn

Cognac farvet Vipp spisebordsstol med armlæn

Vipp stolen er designet med fleksibilitet for øje. Du kan nemlig vælge imellem hele 6 farver og 3 materialer til sædet. Er du til det klassiske, så er der læder i cognac eller sort. Stolen kan også fås i lys eller mørkegrå uld eller tilsvarende i polyester materiale. Stolen er enkel og funktionel med et lille ryglæn. Det giver en god ergonomisk holdning, så du sidder ret op ved spisebordet. Armlænene er tynde og højt placerede for maksimal komfort.

Fordi stolen har så tynde ben, virker den meget let i konstruktionen. Du kan købe flere og mikse dem efter behov. De er nemme at flytte rundt på. Stellet er lavet i pulverlakeret aluminium. Din nye Vipp stol holder i mange år, og så får du meget kvalitet til prisen.  

 • Sæde i læder, uld eller polyester.
 • Cognac, sort, lysegrå eller mørkegrå.
 • Rammen er i pulverlakeret aluminium.

Cayman spisebordsstol med armlæn i Brun

Cayman spisebordsstol med armlæn i Brun

Du får fantastisk siddekomfort med denne Cayman stol! Den er lavet i varm brun, men du kan også vælge den i traditionel sort. Selvom materialet ligner læder, så er det faktisk microfiber. Microfiber er utrolig åndbart, og det gør, at du kan sidde behageligt i mange timer hen over maden. En anden fordel er, at det er nemt at holde rent over tid. Fedt og snavs kan slet og ret fjernes med en fugtig klud. Cayman spisebordsstol med armlæn har flere lækre detaljer.

For optimal siddekomfort er den udfyldt med et lag af polyetherskum. Det er 4 mm. og giver en sublim blødhed. Her får du ikke bare en spisebordsstol men simpelthen en støttende lænestol i et mere let design. Stellet har tre ben, der er arrangeret kunstfærdigt. Det er i stål, som giver et råt udtryk.

 • Sæde i microfiber.
 • Brun, mørkere brun og sort.
 • Stellet er i stål.

Agnes spisebordsstol i gråt stof

Agnes spisebordsstol i gråt stof

Denne spisebordsstol har én stor fordel: Den passer ind overalt! Dens grå og bløde look kombineret med god komfort gør den optimal til familien. Her kan både de yngste og ældste restituere omkring familiens spisebord efter en lang dag. Det grå sæde har et rummeligt ryglæn og er blødt. Armlænet er lavet i forlængelse, så kroppen sidder naturligt afslappet. Faktisk bruger flere denne stol både som spisebordsstol men også som arbejdsstol i kontoret eller som alternativ lænestol i stuen.

Mulighederne er mange, så du får en stol, du kan flytte rundt på. Benene er sorte og matlakerede i stål. Omkostningen er beskeden, så der er råd til at købe flere stole. De kan fås i sæt af to til en særlig fordelagtig pris. Det gør Agnes stolen velegnet til store husholdninger, hvor der skal købes mange ind ad gangen.

 • Sæde i stof.
 • Grå.
 • Stel i sort og matlakeret stål.

Derby spisebordsstol i massiv hvidolieret eg

Derby spisebordsstol i massiv hvidolieret eg

Denne smukke stol i egetræ har en tidløs charme over sig! Den giver fremragende rygstøtte, og samtidig omfavner den ikke hele kroppen. Der er god plads til at sidde frit og lade kroppen ånde. Stellet er i hvidolieret egetræ, mens sæde og ryglæn er i sort PU betræk. Målene på stolen er 76 centimeter i højden, 60 centimeter i længden og 48 centimeter i dybden. Derby spisebordsstolen passer godt ind i et moderne hjem med god smag.

Du kan få den i et væld af modeller. Stellet kan komme i forskellige træsorter og farver, som for eksempel smoked olieret eg eller massiv eg. På den vis kan du vælge lige præcis den Derby udgave, der passer ind i dit køkken eller spisestue. Selvom stolen ser ret eksklusiv ud, så får du den til en budgetvenlig pris. Modellen er både populær og konkurrencedygtig på markedet.

 • Sæde i PU-betræk.
 • Sort.
 • Stel i egetræ (forskellige muligheder)

Bent Hansen spisebordsstol med drejestel

Bent Hansen Since drejestol

Since stolen er lavet med ryg og armlæn i én. Den giver rigtig god støtte, fordi den ligesom svøber sig omkring din krops konturerer. Det er designeren Bent Hansen Studio, der står bag. Sædet kan fås med en polstring i enten læder eller stof. Armlænene er faste og gør, at du kan sidde behageligt og snakke omkring bordet i flere timer. Som noget helt unikt kan du vælge mellem tre forskellige typer af stel.

Du kan få et normalt og fast stel, men du kan også vælge et drejestel. Drejestellet giver ekstra fleksibilitet og gør, at du nemmere kan arbejde ved spisebordet i en sund stilling. Du får oven i købet en tilt funktion, så du kan bevæge dig frem og tilbage i sædet. Drejefunktion er god, hvis man sidder i midten og skal skifte fokus rundt om bordet. Sidst men ikke mindst kan du også tilvælge hjul, så stolen kan rulles rundt. Det er op til dig, om du vælger den klassiske faste spisebordsstol med armlæn eller en mere agil version, der også egner sig til arbejde.

 • Polstret i læder eller stof.
 • Fås i hvid, sort, brandy læder samt flere nuancer.
 • Stellet i sort eller polish.

Newton Spisebordsstol med armlæn

Newton spisebordsstol med armlæn i sortmalet bøgetræ

Vælg denne smukke Newton stol i enten naturfarvet flet eller sort læder. Stolen er designet i to udgaver, hvor materialerne får lov at spille op mod hinanden. Er sædet i naturfarvet flet, så kommer stellet i sortmalet bøg. Får du et sæde i sort læder, så er stellet omvendt lavet i lys og ubehandlet egetræ. Newton spisebordsstol med armlæn passer godt ind i både sommerhuset, den moderne lejlighed eller villaen. Den lægger op til livsnydelse og afslapning omkring bordet.

Designet skiller sig ud, men samtidig går det til både runde og aflange spiseborde i forskellige materialer. Fordi selve stellet er så smalt, så kommer der godt med luftgennemstrømning, når du sidder på stolen. Det er dejligt – særligt på varme sommerdage eller lange aftener i godt selskab!

 • Sæde i naturflet eller sort læder.
 • Sammenspil mellem lys brun og sort.
 • Stel i enten sortmalet bøg eller ubehandlet eg.

Flaire spisestuestol i sort læder

Flaire spisestuestol i sort læder

Elegance. Det er det første, man tænker om Flaire spisebordsstolen. Den har et kunstnerisk udført armlæn med rygstøtte, der ligger over gennemsnittet. Ryggen former sig i en bue, som giver støtte hele vejen rundt. Du skal derfor ikke bekymre dig om at komme til at sidde krumrygget ved spisebordet. I Flaire spisestolen med armlæn kan du læne dig tilbage og bare nyde måltid og samvær.

Stolen fås i enten brunt eller sort læder med kontrastsyninger. De runde ben er i sortlakeret metal, og de giver en robust konstruktion. Du kan alternativt vælge sædet i stof, og her er træ muligheder: Crow black, desert sand og sage green. Er du eksperimenterende i din boligindretning, så kan du også kombinere materialer og farver rundt om bordet. Flaire stolen har så mange lækre detaljer, og du får en både retro og moderne løsning i én.

 • Sæde i enten læder eller stof.
 • Brunt eller sort læder og stof i tre forskellige farver.
 • Benene er i sortlakeret metal.

Angel spisebordsstol med armlæn i Sort

Angel spisebordsstol med armlæn i Sort

Er du til den minimalistiske indretningsstil, så overvej Angel spisebordsstol med armlæn. For få penge får du et flot nordisk design og en stol i smukt kunstlæder. Kunstlæder har den fordel, at det er nemmere at gøre rent sammenlignet med ægte læder. Visuelt ser det meget ens ud. Stolen her har firkantede ben i sort metal. Læderlooket er blødt, og du får en utrolig behagelig spisebordsstol.

Der er hul til luftgennemstrømning mellem sæde og ryglæn. Det giver ekstra komfort. Sædet er lavet af microfiber, som også er ekstra åndbart. Køb to stole af gangen og gerne en ekstra til gæsterne! Glæd dig til at læne dig tilbage og nyde et godt måltid, mens hele din krop kan restituere.

 • Sæde i kunstlæder (microfiber).
 • Sort men fås også i brun.
 • Ben i metal.

Hvorfor vælge en spisebordsstol med armlæn?

Både på arbejde og derhjemme bruger vi danskere mange stillesiddende timer i stolen. Og desværre går kun få nok op i at have en god ergonomisk støtte. Støtten er vigtig for at holde kroppen sund og undgå spændinger i hoved, nakke, ryg og læn. En stol skal altid føles behagelig at sidde i – og det gælder også ved spisebordet! En spisebordsstol med armlæn sørger for, at vi sidder godt og ikke belaster kroppen. Både armlæn og ryglæn hjælper dig til at sidde oprejst og med ret ryg.

Det modvirker tendensen til at læne sig frem og ind over spisebordet. Samtidig sidder du heller ikke for langt tilbage og for blødt. Spisebordsstole med armlæn er designet præcis sådan, at du slapper af og sidder ordentligt på samme tid.

Vælg de rette stole til spisebordet

Du kan enten vælge spisebordsstole med armlæn, der kontrasterer eller komplimenterer dit sofabord. Dvs. at farverne kan være ens som for eksempel brun og sort eller i nogle tilfælde stå helt i kontrast som rød og blå. Valget handler om indretningsstil. Overvej også, hvordan materialer som læder, stof og velour spiller ind med andet interiør. En grøn velourstol kan sammen med marmor spiseborde skabe en følelse af dekadence. Er du mere til træ borde med udtræk, så kan en stofstol med højt ryglæn og et blåligt mønster underbygge en skandinavisk landidyl. Tænk over om du bruger dit spisebord til andet end bare spisning. Arbejder du ofte ved dit spisebord? Det gør mange beboere i mindre lejligheder i mangel på kontor. I det tilfælde må du have spisebordsstole med ekstra god støtte og eventuelt drejefunktion.

Hvilke materialer findes der?

Når du køber spisebordstole med armlæn vil du støde på særligt tre materialetyper: Læder (kunstigt og ægte), stof og velour. Velour er lidt mere sjælden, da den peger tilbage i tid mod 1960’erne til 80’erne. Ægte læder er et eksklusivt materiale, men det er dyrt og tager slid over tid. Kunstlæder er billigere og nemmere at rengøre. Til gengæld ventilerer det ikke lige så godt.

Stof er den mest traditionelle form for betræk til spisebordsstole. Bemærk at nogle fås med polstring, så du sidder blødere. Armlænet kan være i varierende størrelse. Nogle er glade for brede og højtsiddende armlæn, mens andre foretrækker de helt smalle. Det er også valgfrit, om du vil hvile arme og hænder eller blot kan lide, at stolen rammer kroppen ind. I produktbeskrivelsen kan du i øvrigt læse, om betrækket er udskifteligt. Det er tilfældet ved flere standardmodeller hos store møbelhuse.

FAQ

Hvilke mærker er populære?

I Danmark findes der flere populære spisebordsstole med armlæn, som kommer i forskellige variationer. Stolene Hype, Agnes og Bent Hansen sælger alle godt, fordi de er flotte, prisvenlige og nemme at tilpasse til din personlige stil. Nogle kan du vælge i både læder og stofudgaver.

Hvor kan jeg købe mine spisebordsstole med armlæn?

Du kan købe dine stole online gennem anerkendte forhandlere. De har et bredt sortiment og sender med prisgaranti og fri fragt over et vist købsbeløb. Flere online butikker har specialiseret sig i boligindretning, interiør samt hus og have. Vi gennemgår nogle af de bedste.

Hvad koster en spisebordsstol med armlæn?

Prisen kan svinge helt fra et par hundrede kroner til over 5.000 kroner for en spisebordsstol. Det afhænger af design, materiale og aktuelle tilbud. Ofte kan du spare penge ved at købe i sæts af to eller fire. Husk at kvalitet holder længere, så det kan ikke altid betale sig at gå med den billigste.