Rundt marmor spisebord

Marmor er et eksklusivt materiale, som naturen har skabt over tid. Materialet er populært til spiseborde, fordi det forener et smukt look med praktiske fordele. Den runde form udstråler ro og balance, så med et rundt marmor spisebord i stuen eller køkkenet kan du skabe en hyggelig stemning. Du kan få spisebord i marmor med mange farver. I dag laves der borde i både ægte og ”fabrikeret” marmor.

Når du skal købe dit nye marmor spisebord, så tænk over: Type af marmor, farve og størrelse målt i diameter.

Vores 10 favorit runde marmor spiseborde

Vi har screenet det danske online marked og fundet ti af de flotteste runde marmor spiseborde, hvor budget og kvalitet går hånd i hånd. Alle har et majestætisk look og vil give kant og karisma til hjemmet.

Cactus spisebord i sort marmor

Cactus spisebord i sort marmor

Et solidt og flot rundt marmor spisebord med et svævende look. Den effekt skabes, fordi basen er væsentligt mindre diametermæssigt end selve bordoverfladen. Formen er buet, hvilket giver konstruktionen en herlig twist. Der kan sidde cirka 4 personer i rummelige stole rundt om bordet til middag. Overfladen er i skinnende sort marmor, som øger rumfornemmelsen. Bordets diameter er på 130 centimeter.

Basen er lavet i sortlakeret metal. Med en højde på 77 centimeter er der godt med plads til benene. Uanset om det står i køkken eller stue, så vil Cactus spisebordet tilføre kant til indretningen. Overfladen er nem at tørre af med en klud. Du kan kombinere det neutrale bord med stole i forskellige farver.

 • Diameter på 130 cm., og højde på 77 cm.
 • Sort bordplade.
 • OBS: Plads til godt 4 mennesker.

Hvidt marmor ACT NORDIC Corby spisebord

Hvidt marmor ACT NORDIC Corby spisebord

Marmor spisebordet fra ACT NORDIC har det smukkeste stel i børstet messing metal. Det står visuelt utrolig flot til den hvide overflade. Et simpelt men samtidig ekstravagant lille bord, som du kan spise ved. Dette Corby spisebord passer perfekt til en mindre lejlighed eller et hus med begrænset køkkenplads, men hvor du ikke vil gå på kompromis med kvalitet og indretningsstil. Der kan sidde en 2 til 4 personer.

Trods den relativt lave pris får du ægte marmor. Ægte marmor er sart og fint, og det har taget naturen mange hundreder år at lave. Du får et helt unikt bord med særlige markeringer, som er formet over tid. Det runde marmor spisebord har sin egen historie, og husk at rengøre det forsigtigt uden at slibe. Bordet her kan holde sig flot i mange år.

 • Diameter på 105 cm. og højde på 75 cm.
 • Hvidt marmor.
 • OBS: Ægte marmor.

Estelle Spisebord i Grå/Sort Marmor med Messingfod

Estelle Spisebord i Grå/Sort Marmor med Messingfod

Estelle marmor spisebordet er elegant og vil uden tvivl give et friskt pust i hjemmet. Bordpladen er lavet i grå marmor, som er afdæmpet og smagfuld. Foden er designet i messing, hvis farve spiller smukt sammen med bordpladen. Det tynde stel lader meget plads være til benene, og bordet virker let i rummet. Du kan med fordel matche neutrale stole i hvid eller sort. Bordets diameter er på 106 centimeter.

Spilder I, så er bordet rigtig nemt at tørre af. Materialet suger ikke – ligesom for eksempel træ. På den måde forener Estelle marmor spisebordet det praktiske og det eksklusive. Den runde form er mild i rummet, og den skaber sammenhold over maden. Om det runde bord kan alle nemlig kigge hinanden i øjnene.

 • Diameter på 106 cm. og højde på 75 cm.
 • Grå marmor.
 • OBS: Flot messing stel.

New Works Florence Dining Table White Carrera Marble

New Works Florence Dining Table White Carrera Marble

Med et aflangt kubistisk stel skiller dette runde marmor spisebord sig ud fra mængden! Det emmer af god indretningssmag. New Works er designer bag, og de har lavet stellet som en metallisk hvid jernramme. Marmoret er ægte White Carrera, som bærer smukke åreaftegninger. Farven er hvid, så den kan kombineres med alt. Spisebordet vil gøre det fremragende i det snorlige nordiske og minimalistiske hjem, men kan samtidig også passe ind i retro spisestuen.

Du kan få modellen i to forskellige størrelser. Den ene har en diameter på 120 centimeter og den anden en på 145 centimeter. Højden er det samme – nemlig 74 centimeter. Bordet kan ligeledes fås i mørk udgave. Visuelt ser bordet meget let ud, men samtidig er der god plads til at have gæster til spisning.

 • Diameter på enten 120 cm. eller 145 cm. Højde på 74 cm.
 • Hvidt marmor (fås også i sort).
 • OBS: Unikt stel i sirlig kubeform.

VENTURE DESIGN Estelle spisebord i marmor

VENTURE DESIGN Estelle spisebord i marmor

Leder du efter et nordisk spisebord med marmorplade til en rimelig pris, så er VENTURE DESIGN’s Estelle udgave et godt bud! Looket er klassisk med hvidt marmor øverst mod et sort stel nederst. Benet er lavet i sort metal, som holder godt. Du kan både placere bordet i stuen eller køkkenet. Trods den lette konstruktion står det solidt fast på gulvet. Der er tale om ægte marmor, så du får luksus kvalitet.

Marmoret er formet over tid, og derfor er de enkelte markeringer i overfladen helt særegne. Som spisebord fylder Estelle udgaven ikke meget, så det er nemt at indrette efter/med. I en travl hverdag er bordpladen nem at tørre af efter brug. Du kan ikke købe tillægsplade, men til gengæld kan du købe to borde efter behov.

 • Diameter på 106 cm. og højde på 75 cm.
 • Hvidt marmor.
 • OBS: Ægte marmor.

Rundt spisebord fra Kartell med marmorfinish

Rundt spisebord fra Kartell med marmorfinish

Dette spisebord fra Kartell er til dig, som elsker lækre detaljer. Bordet er i stonewash, som er en afdæmpet naturfarve. Det har marmorfinish, hvilket betyder, at du får de karakteristiske mønstre i overfladen. Den er dog langt nemmere at tørre af og beskytte mod slid og ridser over tid. Du kan få bordpladen i fire forskellige udgaver, herunder også for eksempel aged bronze her. En anden mulighed er tropical grey. Der er plads til 6 stole omkring bordet.

De sirlige bordben snørkler sig og forbindes i et mønster. Du kan vælge dem i enten sort eller metallic gold. Bordet har en diameter på 128 centimeter. Fleksibiliteten er stor, fordi du selv kan kombinere stel og bordoverflade, så du skaber dit eget look.

 • Diameter på 128 cm. og højde på 72 cm.
 • Fire forskellige bordplader.
 • OBS: Vælg selv mellem to typer af stel.

Rundt marmor spisebord i hvid

Rundt marmor spisebord i hvid

Dette skæve og lille runde marmor spisebord er perfekt som samlingssted. Bordoverfladen er i hvidt marmor af typen Guangxi white. Stellet er lavet som firkantede og massive ben, der krydser hinanden i en unik konstruktion af pulverlakeret metal. Bordet har noget råt over sig, og det signalerer kant og styrke. Størrelsen er standard med en diameter på 110 centimeter. Bordet kan bruges til både brætspil, boglæsning, spisning og samtale.

Det optager ikke meget plads, og det er på mange måder perfekt til en lejlighed, hvor pladsen skal udnyttes optimalt. Du kan også have bordet stående på en tildækket terrasse eller altan.

 • Diameter på 110 cm. og højde på 76 cm.
 • Hvid marmorbordplade.
 • OBS: Billigt og let.

Flot Nordal sort marmor spisebord

Flot Nordal sort marmor spisebord

Nordal har udformet et utrolig unikt rundt marmor spisebord med et innovativt understel. Det er en sort træfod med lodrette riller nedad, som giver en spændende twist. Konstruktionen er virkelig blikfang, og du kan være sikker på at imponere dine gæster. Med en diameter på hele 140 centimeter er der godt med bordoverflade til at dække op og stille madretter på. Træet er lavet i mangotræ og MDF, så der er brugt kvalitet til fremstillingen.

For nemheds skyld kan du få bordet i forskellige størrelser. Det kan foruden spisebord også anvendes som bredt sofabord, og det vil gå godt med både veloursofaer og pastelfarvede spisebordsstole. Indretningsmulighederne er med andre ord mange. Det sorte marmor passer ind alle steder.

 • Diameter på 140 cm. og højde på 76 cm.
 • Sort marmor.
 • OBS: Tyk træfod som understel med lodrette riller.

Rundt GUBI 2.0 spisebord i sort marmor

Rundt GUBI 2.0 spisebord i sort marmor

Dette GUBI spisebord i marmor har en markant sort farve. Du kan tilvælge andre farver som grøn eller hvid marmor, hvis du ønsker. Det er yderst smagfuldt, og den runde form samler familien i socialt nærvær. Alle kan kigge hinanden i øjnene over maden. Bordpladen prydes af de klassiske hvide linjer, der giver et autentisk look. Du kan vælge, om bordets runde base skal være i metal eller messing. Du får her et spisebord med marmorplade, men du kan også vælge for eksempel glas eller træ.

Marmor spisebordets højde er på 71,5 centimeter, mens diameteren ligger på 110 centimeter. Der er god bordplads, uanset om du skal spise eller arbejde. GUBI har designet mange populære spiseborde, og du får topkvalitet.

 • Diameter på 110 cm., og højde på 71,5 cm.
 • Fås i sort, grøn og hvid.
 • OBS: Bordplade fås også i træ og glas.

Billigt Tarifa marmor spisebord Ø110

Tarifa marmor spisebord Ø110

Der findes næppe noget mere eksklusivt udseende end hvidt marmor. Her får du et spisebord med marmorplade, som er monteret på en mat metal trompetfod. Modellen egner sig perfekt som stilet cafébord og har et moderne look. Både stel og overflade er hvid, så du kan nemt passe bordet til din øvrige indretning. Typen er Guangxi marmor, og den er nem at tørre ren. På trods af sin lette opbygning er bordet meget let. Du kan nemt stille det lige, hvor det passer.

Benene er pulverlakerede for god holdbarhed, og selve bordoverfladen er poleret. Den runde bordform inviterer til intimitet og uforpligtende samvær omkring mad, spil eller bare en drink. Du kan stille det både udendørs og indendørs.

 • Diameter på 110 cm. og højde på 75 cm.
 • Hvidt marmor.
 • OBS: Prisen er ret lav.

Derfor skal du vælge et rundt marmor spisebord

Den runde form har to store fordele: Sammenhængskraft og fleksibilitet. Omkring et rundt bord kan alle kigge hinanden i øjnene, og alle er centreret omkring midten. Lidt ligesom ved et lejrbål. Det understreger madens sociale værdi og gør det lidt hyggeligere at sidde til bords sammen. Et spisebord i marmor kommer i diskrete farver som hvid, sort, grøn og grå. Derfor kan det nemt matches rent visuelt med andre møbler som eksempelvis spisebordsstole med armlæn og spisebordslamper. Marmor trender og er hipt i indretningen, og den runde form gør, at du kan stille det mange steder i rummet.

Du kan få et marmorbord i forskellige størrelser. De helt små cafeagtige størrelser kan tjene som sofabord eller pyntegenstand i gangen, mens en diameter på over 150 centimeter gør det velegnet til et 6 – 8 personers spisebord. Trods sit eksklusive ydre er marmor relativt nemt at gøre rent med en våd klud. Det er okay til væske, men pas på med ridser og skrammer.

Marmor signalerer indretningsflair. Køber du et bord i enten ægte eller kunstig marmor frem for et mere konventionelt rundt spisebord med udtræk i plast, så skaber det blikfang. Til glæde for både dig selv, din familie og de gæster, der kommer på besøg til middag. I dag kan du få et rundt marmor spisebord til overkommelige priser, og du kan selv justere op og ned efter budgetramme. Nogle marmorborde fås for et par tusinde kroner, mens de helt eksklusive kan løbe op i over 10.000 kroner.

Ægte marmor spisebord eller print?

Hvad er forskellen på ægte marmor og print, spørger du måske? Ægte marmor er dannet af langvarige geologiske processer og er et 100 procent rent naturprodukt. Det består af oprindelige sten, som er blevet bearbejdet via jordens høje temperatur og et højtryk. Kunstmarmor eller marmorprint er lavet af forskellige materialer som cement, gips og granit grus eller naturligt marmor som fyld. Det er menneskeskabt gennem en proces af omrøring og slibning, og åreaftegningerne er derfor lavede i hånden og ikke af bjerge.

Ægte marmor er mere slidstærkt og hårdført, men til gengæld er kunstmarmor billigere og mere fleksibelt. I dag fremstilles runde marmor spiseborde på begge måder. Naturligt marmor har selvsagt flere spor efter tidernes gang, men til gengæld får du også et særpræget og helt unikt look. Selvom det er et gammelt materiale, har marmor fået en slags renæssance efter årtusindeskiftet. Det fortæller en historie og bidrager til rene linjer i hjemmet.

FAQ

Hvad koster et rundt marmor spisebord?

Et marmorbord kan koste alt fra 2.000 kroner til 20.000 kroner. Prisen afhænger af, om det er ægte eller kunstig marmor, bordets diameter (størrelse) og designeren bag. Vær opmærksom på, at der ofte følger en holdbarhedsgaranti med i købet.

Hvor stort skal mit marmor spisebord være?

Svaret afhænger af, hvor mange I skal sidde sammen til middag. 100 cm. i diameteren er en god minimumsstørrelse. Skal der være plads til for eksempel 8 personer, så vælg et med en størrelse på over 150 cm. Husk at afregn afstanden til nærmeste møbler og vægge, når du placerer dit nye bord.

Hvor kan jeg købe mit runde marmor spisebord?

Online finder du flere forhandlere. Vi har samlet en liste over de bedste bud, hvor du får både et flot bord og gode prisvilkår med i købet. Du kan også finde dit nye bord i diverse møbelhuse samt alternativt i genbrugsbutikker. Udvalgte designere sælger dem alternativt direkte til forbrugeren.

Related Articles

Mest populære

Seneste artikler