Rundt spisebord med udtræk

Rundt spisebord med udtræk

Leder du efter det perfekte samlingspunkt med mulighed for udvidelse til spisende gæster? Så bør du kigger på runde spiseborde, der kan forlænges via. udtræk med tillægsplader.

Du kan få et rundt spisebord med udtræk i forskellige materialetyper som for eksempel træ eller linoleum. Nogle har plads til 4 personer og andre til 12.

Udtræk er smart, fordi du kan slå pladerne ind og ud efter behov. På den måde kan du både spare plads til dagligt og få mere bordplads til festlige lejligheder.

Vores 10 favorit spiseborde med udtræk

Vi har screenet nettet og fundet 10 super borde til dig. Alle fås ved pålidelige forhandlere, som er populære blandt danske købere. Vi har lagt vægt på et bredt udvalg.

Rundt Futura egetræsbord med udtræk

Rundt Futura egetræsbord med udtræk

Dette smukke runde træbord er lavet i massivt hvidolieret træ. Det er en del af Futura-serien, som er moderne og behagelig. Der er udtræk til to tillægsplader, som du tilkøber ved siden af. Bordet har høje ben, og det giver en fornemmelse af god plads til benene. Bordet egner sig både som lille spiseplads i køkkenet og som større samlingspunkt i stuen. Det måler som udgangspunkt 110 cm. i længden og dybden samt 75 cm. i højden.

Den runde form skaber et nærvær omkring bordet, fordi alle kan kigge hinanden i øjnene. Man har et fælles visuelt midtpunkt, og derfor er Futura bordet ideelt til sammenkomster, hvor maden deles. Det lyse træ kan nemt matches med farvede tæpper, vintage dekor, planter, tæpper mm.

 • Udtræk til 2 tillægsplader.
 • Hvidolieret egetræ.
 • Diameter på 110 cm. og højde på 75 cm.

Rundt hvidt spisebord med 2 tillægsplader

Rundt hvidt spisebord med 2 tillægsplader

Besalu er et rundt spisebord i hvid farve. Toppen er lavet i melamin, og bordoverfladen måler 130 cm. i diameter. Det enkle og elegante design vil passe ind i de fleste danske hjem. Kant og ben er lavet i hvidpigmenteret eg, som spiller flot sammen med det hvide. Bordet er nemt at tørre af med en våd klud, så du skal ikke bekymre dig om hverken spild eller pletter. I midten er der udtræksfunktion, så du kan lægge 2 ekstra bordplader til.

Det kan give plads til endnu flere gæster, så I snildt kan være over 10 mand. Tillægspladerne giver 4 ekstra pladser, som kan udnyttes til julefrokosten, fødselsdagen eller studiegruppen. Udtrækket er nemt at arbejde med, så du hurtigt og smertefrit kan udvide bordpladens på langs. Her går bordets form fra at være rund til at være oval.

 • Udtræk til 2 tillægsplader.
 • Top af hvidt melamin og stel af eg.
 • Diameter på 130 cm. og højde på 76 cm.

Flot Haslev spisebord 120 x 74 cm

Flot sort Haslev spisebord 120 x 74 cm

Med en mørk laminat bordplade står Haslev spisebordet knivskarpt. Det er designet med en kant i mørk gråolieret krydsfinér, som er tynde lag af træ. Benene er i matchende gråolieret egetræ. Den mørke farve gør det oplagt at kombinere bordet med nogle farver i form af planter, lys eller tæpper underneden. Bordet leveres eksklusiv tillægsplader, men du kan købe to stykker separat. De sættes på ved udtrækket i midten for ekstra bordplads. Det er nemt at trække bordet ind og ud.

Et rundt udtræksbord er godt i mindre hjem, hvor pladsbesparelse er et must. Her får du både et lille og praktisk rundt spisebord men også et større selskabsbord i én og samme pakke. Der er anvendt kvalitetsmaterialer, så du kan forvente en lang holdbarhed. Med en diameter på 120 cm. kan der sagtens sidde en 5 – 6 mennesker rundt om bordet.

 • Udtræk til 2 tillægsplader.
 • Materialer er mørkt laminat og gråolieret egetræ.
 • Diameter på 120 cm. og højde på 74 cm.

Smart sort spisebord med udtræk fra FDB Møbler

sort spisebord med udtræk fra FDB Møbler

Lækre æstetiske finish detaljer får dette runde spisebord med udtræk til at skille sig ud fra mængden. Det er udført i massivt egetræ, som holder længe, hvis det plejes af og til. Modellen er C62E fra Unit10, og det er designet med omtanke for sammenspillet mellem runde og kantede former. Overfladen er i farvet linoleum, som er nemmere at holde rent i dagligdagen, end træ er. Du kan også vælge den samme model med en hvid overflade.

C62E spisebordet har en diameter på 115 cm. Med en tillægsplade kan du forlænge til 170 cm. og med to tillægsplader kommer du op på hele 225 cm. Det giver masser af plads til spisende gæster ved festlige lejligheder. En stor fordel hvis du er typen, der godt kan lide at værte og forkæle venner, bekendte og familie med et godt måltid.

 • Udtræk til 2 tillægsplader.
 • Massivt egetræ og linoleumsoverflade.
 • Diameter på 115 cm. og højde på 75 cm.

Smukt rundt spisebord i ægte røget eg fra MUUBS

Smukt rundt spisebord i ægte røget eg fra MUUBS

Det er det danske design team Says Who, der står bag Muubs spisebordet. Det er fremstillet i ægte røget eg og har da også noget eksklusivt over sig. Der kan være 8 personer omkring bordet, men det sagtens forlænges. Det gør du ved at tilkøbe en tillægsplade. Pladen ligges i midten af bordet, som så bliver til et ovalt bord med plads til 10 personer. Benene er konstrueret lidt specielt med forskellige tykkelser, hvilket giver et særpræg.

Bordet er varmt og stilet på samme tid, og så skaber den runde form hygge. Diameteren ligger på 150 cm, hvilket er over gennemsnittet. Du kan også få en version på 120 cm. Muubs bordet passer godt ind i det vibrerende og fremadskuende hjem, hvor der er liv og glade dage.

 • 1 udtræksplade.
 • Røget eg
 • Diameter på 150 cm. og højde på 75 cm.

Ovalt Skovby egetræsspisebord inkl. 2 tillægsplader

Ovalt Skovby egetræsspisebord inkl. 2 tillægsplader

Skovby spisebordet her er lavet i sæbebehandlet egetræ hele vejen igennem. Det giver et dejligt ensartet look, som står skarpt stilmæssigt. Det lyse træ oser af hygge og naturlighed, så på trods af bordets størrelse og stabilitet vil det ikke føles tungt i rummet. Alternativt kan du vælge samme model men med en bordplade i hvidt laminat og med ben i sort wengebejdset egetræ. Valget afhænger af smag.

Der følger to tillægsplader med, inklusiv opbevaring. Bordet har en bredde på 109 cm. og en længde på 190 cm. Med begge tillægsplader på får du i udslået mål hele 290 cm. Så er der plads til hele familien! Husk at stil bordet et sted, hvor der er god plads til at slå det ud fra tid til anden. Skovby bordet har en oval form.

 • 2 udtræksplader til midten.
 • Sæbebehandlet eg.
 • Længde på 190 cm. og højde på 74 cm.

Living&more Corona spisebord Ø100

Living&more Corona spisebord Ø100

Dette runde spisebord med udtræk fra Living&more er ikke alene super praktisk. Det kan også live dit hjem lidt op. Den runde form bryder nemlig med det firkantede og stringente, der har det med at dominere vores indretningsstil her nordpå. Bordpladen har en diameter på 100 cm. og flotte afrundede kanter. Det gør det hyggeligere at sidde omkring det og spise i fællesskab. Benene er i metal og malet i klassisk sort. Ellers er bordet fremstillet i MDF med højtryksmelamin.

Du skal tilkøbe tillægspladen, som nemt sættes på. Er du miljøbevidst, så glæd dig over FSC-mærkatet for forsvarligt skovbrug. Det kan give glæde at købe et møbel, som har forvoldt mindst mulig skade på naturen.

 • 1 tillægsplade købes separat.
 • MDF og metal.
 • Måler 100 cm. i diameter og 72 cm. i højden.

Rundt Bloomingville spisebord m. udtræk – natur hvidvasket egetræ

Rundt Bloomingville spisebord m. udtræk

Dette runde Owen spisebord fra Bloomingville er naturligt og charmerende. De takkede og tykke ben, der samles på midten, udstråler stabilitet. Bordet er lavet i flot hvidvasket eg og har en diameter på 118 cm. Det kan dog forlænges betydeligt med de to tillægsplader, som du får med i købet. Med dem på kan du opnå en diameter på enten 168 cm. eller 218 cm. Du har altså rig mulighed for at variere bordets størrelse betydeligt.

Massivt egetræ er et lækkert materiale, som er stærkt holdbart. Det er perfekt til dit spisebord, og nuancen på træet vil altid variere lidt. Du får et unikt bord, der ikke er ens med nogen andres. Bordpladens tykkelse er på 3 cm.

 • 2 tillægsplader er inkluderede.
 • Massivt hvidvasket egetræ.
 • Diameter på 118 cm. og højde på 75 cm.

Flot rundt spisebord fra Bruunmunch Furniture

Flot rundt spisebord fra Bruunmunch Furniture

Det bliver næppe mere stilfuldt end dette Bruunmunch PLAYdinner spisebord, som er lavet med bløde kurver i robust træmateriale. Du kan vælge mellem denne version i valnød eller alternativt kigge på eg i forskellige udgaver som olie og røget. Designerne bag bruger kun danske leverandører og håndværkere i topkvalitet. Derfor får du her et eksklusivt bord, der er blikfang i hjemmet. Det oser af smagfuldt håndværk, træet udstråler en varme.

Du kan købe hele to tillægsplader til bordet, som sættes på i midten. I udtrukket tilstand bliver det 220 cm. i længden. Ellers ligger diameteren på 120 cm. Du kan også bordet uden udtræk. Glæd dig til at imponer familie, gæster og venner med dit nyindkøbte flotte danske designer runde spisebord med udtræk!

 • 2 tillægsplader kan vælges.
 • Valnød eller eg.
 • Diameter på 120 cm.

Belina spisebord inkl. 2 till. Plader

Belina spisebord inkl. 2 till. Plader

Retro og minimalisme mikses i dette smukke runde spisebord med udtræk til to tillægsplader. Pladerne medfølger, så du kan udvide bordpladsen når nødvendigt. Det giver hele 100 cm. mere i længden og dermed plads til adskillige flere personer. Med tillægsplader måler bordet 270 cm. i længden, og uden er det 170 cm. Tillægspladerne indlægges i midten. Spisebordet hedder Astrid, og det har et nordisk unikt look over sig.

Bordpladen er egentlig simpel og hvidlakeret. Benene har en flot rund form og er lavet i massivt træ. Bordet har en kappe i krom. De tre materialer spiller perfekt sammen og gør bordet stilet. Da det er hvidt, kan du nemt kombinere med andre farver i spisestuen.

 • 2 udtræksplader.
 • Hvidlakeret bordplade MDF, massivt træ og krom.
 • Bredde på 270 cm. ved tillægsplader og højde på 74 cm.

Spisebord med hollandsk udtræk eller butterfly udtræk?

Der findes flere forskellige udtræksformer. Pladerne kan placeres for enden af bordet eller i midten. De kan også være inkorporerede i selve bordet, så de bare skal foldes ud. Særligt to typer springer i øjnene: Butterfly og hollandsk udtræk. Butterfly er, når den ekstra bordplade vippes op fra sin gemmeplads under bordet. Navnet ”sommerfugl” kommer af, at bordpladen ved udfoldelse ligner en sommerfugls vinger, der slår sig ud. Modsat et rundt spisebord med butterfly udtræk, så er et spisebord med hollandsk udtræk kendetegnet ved, at tillægspladerne trækkes ud ved bordenden. Enderne er selvfølgelig matchende med resten af bordet og kan nemt foldes ind og ud efter behov.

Begge typer af spiseborde med udtræk er elegant løst og giver maksimal fleksibilitet i hverdagen. Så kan du altid tilpasse spisebordets størrelse efter, hvor mange der skal sidde rundt om det.

Gør spisestuen hyggeligere

Spisebordet er selvfølgelig et centralt element i spisestuen. Men du kan med fordel tænke indretningen i sin helhed og skabe en gennemført hyggelig stemning. Match dit nye bord med flotte armlænsstole og farverige lamper til spisestuen. Mønstrede tæpper giver kant og kan få både bord og stole til at stå mere frem. Dykker vi længere ned i interiør valg, så gå efter få men veludvalgte detaljer. Det kan være en kurv med strikkede tæpper eller en plantevæg med krydderurter.

Dit runde spisebord med udtræk vil sætte rammen, fordi møblet fylder så meget. Er du ikke til den runde form, så overvej et mere traditionelt rektangulært spisebord til 8 personer eller en ny klassiker som et spisebord i marmor. Den firkantede form kan være mere pladsbesparende og god, hvis familiemedlemmerne for eksempel gerne vil sidde med lidt afstand imellem sig til tider.

Husk til sidst: Flotte dækservietter kan peppe et ellers lidt neutralt bord op, når der kommer gæster! Du kan få dækservietter med alt fra retroprint over blomstermotiver til filmbilleder. Det er en god måde at tilføre noget personlighed i spisestuen på.

Køb ikke altid det billigste spisebord

Alle elsker et godt tilbud online. På den rigtige dag kan en køber spare mange penge på et bord i topkvalitet. Husk dog at tjekke købsvilkår, fragt og specifikationer, inden at du trykker ”køb”. Nogle borde har tillægsplader inkluderede, mens andre skal købes separat. Det gør selvfølgelig en forskel i forhold til den endelige pris. Det samme gør fri fragt, potentielt prismatch og garanti på for eksempel 3 år. Du skal indtænke alle komponenter i et køb, når du vurderer prisen: Hvad får jeg for pengene?

FAQ

Hvorfor vælge et spisebord med udtræk?

Af pladsbesparende hensyn. Du kan udvide bordets størrelse, når der er brug for mere plads. Samtidig har du ikke et lidt for stort bord stående i hverdagen. Det kan komme til at optage unødvendigt meget plads i spisestue eller køkken.

Hvor kan jeg købe et rundt spisebord med tillægsplader?

De store møbelhuse og forhandlere inden for artikler til hjemmet har flere spiseborde på lager. Vi giver ti gode og forskellige bud på borde fra troværdige forhandlere, som giver gode købsvilkår. Når du shopper online, kan du nemt sammenligne borde.

Hvad er forskellen på butterfly udtræk og hollandsk udtræk?

Butterfly udtræk er i midten af bordet. Pladerne ligger gemte og foldes ud ved behov. Hollandsk udtræk betyder, at tillægspladen eller pladerne sidder for enden af bordet. De kan ligeledes slås op, når der kommer ekstra spisegæster.