Sådan skaber du en hyggelig indretning af terrasse

Sommeren byder på masser af hyggelige stunder, som ofte bliver nydt udendørs. Det er her, du nyder at tilbringe tid sammen med familie og venner i sommermånederne, når vejret er til det. Det er derfor vigtigt, at din udendørs indretning er et rart og hyggeligt sted at opholde sig.

Mangler du inspiration til en hyggelig indretning af terrasse, så kan du her finde en masse gode tips til din udendørs terrasseindretning.

Indretning af terrasse og andre udendørsarealer handler, ligesom din indendørs indretning, om at sætte sit eget personlige præg på en udendørs oase. Det er derfor vigtigt, at terrasseindretningen passer perfekt til dig og din familie. Uanset om du har en stor have med en tilhørende terrasse eller blot en mindre have, så vil lækre havemøbler, lanterner, grønne planter og dekorativt tilbehør pifte din udendørs indretning op. Med den helt rette indretning kan du opnå din drømmeterrasse og dermed samle familie og venner til hyggelige grillaftener.

Stilfulde møbler til terrassen

Den danske sommer indbyder til hyggelige og sociale aftener på terrassen. Derfor skal du indrette med havemøbler i lækkert design og godt håndværk for at skabe den helt rigtige stemning. Når du skal ud og købe havemøbler til din terrasse, er det vigtigt, udover at gå efter din personlige stil, også at sætte krav til kvalitet og dermed gå efter solide og funktionelle havemøbler, som vil holde sig pæne sæson efter sæson. Skal du ud og købe udendørs møbler til terrassen hvert år, bliver det hurtigt al for dyrt – så hellere købe kvalitetsmøbler fra starten, så du kan have stor glæde af dem i mange år.

Først og fremmest er det vigtigt med et hyggeligt spiseområde på terrassen, da det er her de dejlige sommeraftener skal nydes sammen med familie og venner.

Afhængig af størrelsen på din terrasse kan du udover spiseområdet med fordel indrette din terrasse med en hygge-/loungekrog til afslapning. Loungemøbler skaber en hyggelig terrasseindretning, da det giver et helt særligt udtryk, og vil indbyde til masser af udendørs samvær hele sommeren igennem.

Med de rette møbler til din indretning af terrasse, kan du skabe en hyggelig og afslappende stemning, som du vil få stor glæde af gennem hele sommeren.

Udendørs terrasse opbevaring

Lige såvel som det er vigtigt med opbevaringsløsninger indenfor, så er det også vigtigt at udnytte pladsen på terrassen med udendørs opbevaringsløsninger. Disse opbevaringsløsninger kan bruges til for eksempel hynder, puder, tæpper og grill tilbehør.

På din terrasse er det vigtigt at gemme de forstyrrende elementer væk. Med de rette opbevaringsmuligheder vil din terrasseindretning blive overskuelig, hyggelig og dekorativ. Ved hjælp af dekorative havemøbler med indbygget opbevaring vil du nemt kunne gemme de forstyrrende elementer væk på de kølige sommeraftener.

Derudover kan du ved brug af små æsker og kasser gemme mindre genstande væk, som du gerne vil have i nærheden, når du sidder udendørs. Med flotte kurve hvori du kan opbevare puder og tæpper, kan du skabe en hyggelig og stemningsfuld terrasseindretning. En kurv er nem at flytte, samtidig med at den er dekorativ i din udendørs terrasseindretning.

Skab en lækker og stilfuld udendørs terrasseindretning med tilbehør

Om sommeren tilbringer de fleste danskere rigtig mange timer udendørs. Er du en af dem, der bruger rigtig mange timer på terrassen, når vejret er til det, er det netop vigtigt med flotte accessories, som kan være med til at gøre din udendørs indretning endnu hyggeligere.

Indret din terrasse med flot design og lækkert tilbehør. Du kan skabe et hyggeligt udemiljø ved at indrette din terrasse personligt. Ved hjælp af dekorativt udendørs tilbehør kan du få en personlig terrasseindretning, hvor du vil tilbringe massevis af timer.

Du kan nemt tilføje hyggelige og dekorative dekorationer til din indretning på terrassen ved hjælp af for eksempel lanterner, lyskæder, lysestager og andet lækkert tilbehør.

Potter og krukker med grønne planter, blomster og krydderurter er med til at skabe stemning på terrassen, da det skaber liv omkring dig.

For ekstra terrassehygge og stemning kan du med puder, hynder og tæpper skabe en hyggelig udendørs indretning. Med lækre bløde tekstiler i flotte mønstre og designs kan du nemt skabe en hjemlig stemning. Du vil kunne tilbringe mange timer udendørs, selv i de kolde aftentimer, når du har bløde tekstiler, som du kan varme dig med.

Skab en hyggelig terrasseindretning med tilbehør som blandt andet:

 • Lyskæder
 • Lanterner
 • Puder
 • Tæpper
 • Krukker og potter
 • Blomster og planter
 • Hynder

Stemningsfuld terrassebelysning

Når det bliver mørkt udenfor, er det behageligt og rart med god belysning på terrassen, når de sene tropeaftener skal nydes. Udendørs lamper skal derudover ikke kun være praktiske. De skal også passe til din terrasseindretning og derved skabe en hyggelig og dekorativ stemning.

Der findes mange måder på, hvordan du kan skabe en god stemning på terrassen med den rigtige belysning. Benyt dig af forskellige former for udendørs belysning til at skabe en hyggelig og stemningsfuld indretning af terrasse. Ved at mikse de praktiske udendørs lamper med lanterner, lyskæder og lysestager kan du skabe en helt perfekt og personlig terrasseindretning, hvor du vil elske at tilbringe de sene sommeraftener.

Med den rette belysning kan du nemt lyse terrassen op og skabe hygge, så du og dine gæster kan forlænge sommeraftenerne, samtidig med at I sammen kan nyde den hyggelige stemning i stearinlysenes skær.

Bålfad skaber hygge og varme i din terrasseindretning

Et bålfad på terrassen kan blive det perfekte hyggested, hvor du kan samles sammen med familie og venner. Et bålfad giver hygge og varme på de kølige sommeraftener, så du kan nyde endnu flere udendørs timer på terrassen. Der er masser af muligheder på markedet, så du kan med garanti finde en model, som også vil passe ind i din terrasseindretning.

Det er dog vigtigt, at du placerer bålstedet et sted, hvor der er læ.

Indret terrassen med blomster, planter og krukker

Skab din egen lille hyggekrog på terrassen ved hjælp af store krukker eller fletkurve med blomster og grønne planter. Blomster og planter er med til at skabe stemning på terrassen og tilfører liv omkring dig.

Der findes et væld af havekrukker, så det er også muligt for dig at finde nogle, der passer til din terrasseindretning og personlige stil. Kombinér gerne med forskellige blomster og planter for både at tilføre grønt til terrassen og skabe et smukt farveflor af blomster.

Husk også at de små havekrukker og potter med en lille blomst vil pynte smukt på havebordet.

Mangler du hjælp til indretning af terrasse?

Ønsker du at få den perfekte terrasse indretning, men mangler hjælp og gode idéer til, hvor du skal starte? Med nedenstående punkter kan du nemt forny og indrette din terrasse personligt, funktionelt og hyggeligt.

 • Vælg gode, solide og funktionelle havemøbler til din terrasse, som opfylder dine personlige ønsker og krav til både håndværk og design.
 • Vælg dekorative opbevaringsløsninger til udendørs brug. Her kan du opbevare terrasse- og havetilbehør, så det ikke roder.
 • Skab en hyggelig og varm stemning med udendørs belysning eller et bål sted.
 • Brug lanterner, hynder, puder, tæpper og andet tilbehør til at skabe en hyggelig udendørs terrasseindretning.

God fornøjelse med din indretning af terrasse!

Related Articles

Mest populære

Seneste artikler